ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 30 серпня 2024 11:00

У Чернiвцях проходить семiнар з правових аспектiв вiдновлення iнфраструктури

Стартував науково-практичний семiнар: "Правовi аспекти вiдновлення та розвитку iнфраструктури. Органiзацiя роботи юридичної служби". Iнiцiатори заходу - Державне агентство вiдновлення та розвитку iнфраструктури України та ДП "Нацiональний iнститут розвитку iнфраструктури"

Цей захiд об'єднав понад 100 фахiвцiв з усiєї України. Серед них - керiвники регiональних Служб вiдновлення, представники державних органiв, будiвельних та дорожнiх компанiй, а також громадських органiзацiй.
Упродовж трьох днiв учасники зосередяться на обговореннi найактуальнiших правових питань, пов'язаних з вiдновленням iнфраструктури, пошкодженої внаслiдок вiйни, та викликiв, з якими стикаються фахiвцi в нинiшнiх умовах.
"Пiсля тривалої перерви Чернiвцi знову став центром зустрiчi для фахiвцiв галузi з усiєї України. Остання така зустрiч вiдбулася ще у 2012 р. Науково-практичнi семiнари є винятковою можливiстю для обмiну досвiдом та пошуку нових рiшень. Пiд час цього заходу провiднi експерти та юристи подiляться своїми знаннями та напрацюваннями, надаючи учасникам важливi iнструменти для вирiшення складних правових завдань", - зазначив Iгор Гах, начальник Служби вiдновлення та розвитку iнфраструктури у Чернiвецькiй областi.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, ключовi теми семiнару:
- органiзацiя договiрної та претензiйно-позовної роботи;
- аналiз судових справ та результатiв перевiрок контролюючих органiв;
- алгоритм дiй працiвникiв пiд час обшукiв та тимчасового доступу до речей;
- публiчнi закупiвлi та процедури їх оскарження в Антимонопольному комiтетi України та монiторингу закупiвель з боку Державної аудиторської служби України;
- трудове законодавство та особливостi його застосування в умовах вiдновлення;
- нормативно-правове забезпечення в мiстобудiвнiй дiяльностi;
- будiвельнi норми та кошториси.
Крiм того, учасникам семiнару будуть наданi практичнi кейси, а також можливiсть отримати iндивiдуальнi консультацiї вiд досвiдчених фахiвцiв.

Прочитано 32 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: