ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 06 вересня 2024 13:00

Львiв звернувся до бiзнесу з проханням вiдновити пошкодженi ворогом будiвлi

Пiд час кiлькагодинної повiтряної тривоги 4 вересня Львiв зазнав масштабної комбiнованої ворожої атаки ракетами та БПЛА. Як наслiдок, загинуло 7 людей та поруйнованi 188 будiвель, 20 з яких у критичному станi.

Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, щоби максимально швидко вiдновити знищене росiянами, мер Львова Андрiй Садовий закликав український та мiжнародний бiзнес заопiкуватись одним чи кiлькома будинками.
"Вiзьми будинок пiд опiку. Пiд час ранкової атаки на Львiв росiя пошкодила 188 будiвель. 20 з них у критичному станi. Це iсторична спадщина, житловi будинки та школи. Ми вже мали досвiд вiдновлення будинку iсторичного ареалу на Стрийськiй. Це коштувало десятки мiльйонiв та тривало рiк. Зараз у нас нема стiльки часу, а коштiв потрiбно у рази бiльше. Закликаємо український та мiжнародний бiзнес допомогти вiдновити цi будiвлi. Ми не оголошуємо збору! Ми запрошуємо вас взяти будинок пiд опiку та вiдновити його. Компанiя Carlsberg зголосилася першою. Вони вже задекларували внесок у розмiрi 50 тис. євро. Прем'єр-мiнiстр Республiки Польща повiдомив, що його уряд також приєднається до кампанiї. Долучайтеся i ви!" - закликав Андрiй Садовий.

Прочитано 25 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: