ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 09 вересня 2024 14:00

На вiдновленнi лiкарнi в Тростянцi довелося скоригувати проєктну документацiю

В Тростянцi продовжують вiдновлювати лiкарню, яку щодня вiдвiдують близько 400 пацiєнтiв. Лiкарня надає стацiонарну квалiфiковану та спецiалiзовану медичну допомогу дорослим та дiтям. Пiд час окупацiї мiста в березнi 2022 р. заклад зазнав суттєвих пошкоджень - росiяни з танкiв стрiляли по будiвлi лiкарнi.

У стацiонарному корпусi повнiстю завершили утеплення стiн з вiдкосами. Наразi коригують проєктну документацiю та виконують додатковi роботи. Замiнюють вiконнi блоки та вiтражi на рампi заїзду швидкої допомоги, якi були пошкодженi в березнi. Утеплюють та опоряджують перилами ганки.
У будiвлi полiклiнiки продовжують монтувати пожежну сигналiзацiю. Розпочинаються роботи з термомодернiзацiї полiклiнiки, переходу та дитячого вiддiлення. Замiнюють пошкоджене покриття покрiвлi переходу. На черзi - утеплення та оздоблення фасаду. Облаштують ганки та виконають благоустрiй територiї навколо лiкарнi з урахуванням заходiв iнклюзивностi.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, повний комплекс вiдбудови планують завершити до кiнця року.
Вiдновлення та тепломодернiзацiя корпусiв лiкарнi за європейськими стандартами дозволить мешканцям Тростянця отримувати бiльш якiснi медичнi послуги в сучасних комфортних умовах.
Вiдновлення Тростянецької мiської лiкарнi фiнансується Фондом лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї. Вiн є одним iз ключових джерел фiнансування вiдбудови в областi.

Прочитано 17 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: