ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 06 жовтня 2024 10:00

У Вашингтонi обговорили перспективи розвитку програми "єОселя"

Делегацiя Української фiнансової житлової компанiї на чолi з головою правлiння Євгеном Мецгером взяла участь у другiй конференцiї "Ведення бiзнесу в Українi", яка проходила у Вашингтонi, США.

Конференцiя на тему "Розбудова безпеки України через модернiзацiю економiки" була органiзована Центром стратегiчних та мiжнародних дослiджень (CSIS).
В ходi конференцiї делегацiя "Укрфiнжитла" взяла участь у кiлькох панельних дискусiях. Учасники обговорили проведення реформ в Українi та створення сприятливого середовища для ведення бiзнесу, вiдновлення iнфраструктури та житлового сектору країни, а також необхiднiсть впровадження надiйних iнструментiв управлiння ризиками та їхнього страхування.
Водночас Євген Мецгер та заступник голови правлiння Олег Журавльов провели низку зустрiчей. Зокрема представники компанiї зустрiлися з представниками Мiжнародного валютного фонду, Свiтового банку, Агентства США з мiжнародного розвитку (USAID) та Американської корпорацiї з фiнансування мiжнародного розвитку (DFC).
Двостороннi зустрiчi з мiжнародними фiнансовими партнерами проводилися з метою обмiну досвiдом та, зокрема, залучення додаткових можливостей для розширення програми "єОселя" та задоволення потреб українцiв у власному комфортному житлi.
Євген Мецгер подiлився результатами роботи компанiї та етапами вдосконалення програми "єОселя" вiдповiдно до кращих мiжнародних практик та потреб громадян. Команда "Укрфiнжитла" постiйно працює iз мiжнародними консультантами над посиленням iнституцiйної спроможностi та привабливостi для iноземних iнвестицiй, адже в перспективi компанiя планує залучати фiнансовий ресурс i на iноземних ринках.
"Ми дуже ретельно працювали над тим, аби наша програма допомагала українцям здiйснити мрiю про власне житло, аби проєкт розвивався i дiя програми постiйно поширювалася. Крiм того, нам важливо вiдповiдати мiжнародним стандартам, розвиватися у напрямку найкращих свiтових практик та побудови мiцних партнерських вiдносин iз нашими колегами з рiзних країн свiту", - зазначив Євген Мецгер.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, за результатами зустрiчей учасники домовилися про шляхи подальшої мiжнародної спiвпрацi у сферi iпотечного кредитування.
Загалом участь у конференцiї взяли лiдери українського приватного сектору та мiсцевих адмiнiстрацiй, представники мiжнародних корпорацiй, а також посадовцi з адмiнiстрацiї президента та Конгресу США.

Прочитано 15 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: