ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 28 травня 2021 09:20

Як легко позбутися нерівностей стіни

Проводячи багато часу вдома, кожен може раптом виявити, що стіни втратили свій колишній естетичний вигляд. Це можна помітити в незначних тріщинах, подряпинах або навіть у відлущенні шпалер. Причиною цього нерідко є відсутність шару шпаклівки під оздоблювальним покриттям.

Саме шпаклювання відповідає за фінішне вирівнювання дрібних тріщин і нерівностей на поверхнях, тому під час ремонту нехтувати цим етапом не можна. Коли ж дефекти стін з’являються внаслідок тривалої експлуатації або механічних пошкоджень, то й тут у пригоді теж стає шпаклювальна маса.

Що знадобиться для ідеального вирівнювання стін

Для шпаклювання потрібно не так уже багато. Необхідні інструменти можна знайти в будь-якому найближчому будівельному магазині. Досить запастися двома шпателями з нержавіючої сталі – вузьким і широким. Перший – для набирання шпаклювальної маси та перенесення її на другий, широкий, шпатель, за допомогою якого суміш рівномірно наноситься на поверхню.

 www.sniezka.ua

Щоб будь-який ремонт пройшов гладко, використовуйте сніжно-білу шпаклювальну гладь ACRYL-PUTZ® ST10 START. Особливістю гладі є те, що завдяки сучасній формулі її можна використовувати як верхній шар, без потреби застосування фінішних шпаклювальних мас, що дає змогу зекономити час і гроші. Вона надзвичайно ретельно заповнює подряпини та тріщини, утворюючи ідеально гладеньку поверхню, яка готова до фарбування чи фіксації іншого оздоблювального матеріалу (шпалер, гіпсокартону тощо).

Так, шпаклювальна гладь ACRYL-PUTZ® ST10 START «2 в 1 Старт + Фініш» рекомендована для застосовування всередині приміщень під час облицювальних і ремонтних робіт різного характеру, особливо для цілісного поверхневого вигладжування стін і стель, розшивки гіпсокартонних плит з армувальною стрічкою, нівелювання незначних шорсткостей, нерівностей і тріщин на поверхні штукатурок, дерев’яних плит, деревопохідних матеріалів, а також для вирівнювання основ з цегли та бетону.

ACRYL-PUTZ® ST10 START

Серед визначальних характеристик шпаклівки фахівці називають відмінне зчеплення з основою, високу стійкість – утворює надзвичайно міцні, високостійкі покриття. Також вона не осідає, висихає за короткий час, не тріскає навіть за товстих шарів (до 3 см), її легко наносити і шліфувати.

Як вирівняти нерівності шпаклюванням

Щоб вирівняти незначні пошкодження шпаклівкою, потрібно дотримуватися певного алгоритму дій. Спочатку розширити шпателем тріщину, щоб усунути елементи штукатурки. За його ж допомогою, а також металевої щітки та наждачного паперу очистити краї тріщини. У хід для більш ретельної роботи рекомендуємо пензлик. Далі тріщину потрібно заґрунтувати для кращого зчеплення. Наступним кроком буде наклеювання на тріщину ремонтної стрічки, на яку треба вичавити шпаклівку. Після висихання залишається тільки протерти.

Для використання шпаклівки потрібно лише висипати необхідну кількість у воду (у пропорції 1 кг на 0,4 л води) та ретельно перемішати.

Досконалості не існує, але хто сказав, що до неї не треба прагнути? Помітили на стінах незначні тріщини та подряпини – вирівняйте їх за допомогою шпаклювальної гладі. Маленькі пошкодження з часом можуть стати ще тим головним болем, тому ідіть на випередження – і нехай ваші стіни завжди будуть ідеально рівними та гладенькими.

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1а

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1241 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: