ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



ДСТУ Б А.1.1-60-95. ССНБ. Технологія важких бетонів та залізобетонних виробів. Арматурні вироби та закладні елементи. Терміни та визначення.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Система стандартизації і нормування в будівництві

Скачать ДСТУ Б А.1.1-60-95. ССНБ. Технологія важких бетонів та залізобетонних виробів. Арматурні вироби та закладні елементи. Терміни та визначення.

1 ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ

1.1 Цей стандарт встановлює науково-технічні заміни та визначення основних понять в галузі будівельної індустрії, що вживаються

при виготовленні бетонних та розчинних сумішей.

1.2 Терміни, регламентовані  в  цьому  стандарті,  обов'язкові для  використання  в  усіх  видах   нормативної   документації,   у довідковій  та  навчально-методичній  літературі,  що  належить  до галузі будівельних матеріалів, а також для робіт  з  стандартизації або при використанні результатів цих робіт, включаючи програмні засоби для комп'ютерних систем.

1.3  Вимоги  стандарту  чинні  для   використання   в   роботі підприємств, установ, організацій, що діють на  території  України, технічних  комітетів   з   стандартизації, науково-технічних   та інженерних товариств, міністерств (відомств).


Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: