ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 26 квітня 2019 10:20

Відновлюємо дерев'яні віконні рами

Широке поширення пластикових вікон у приватному та промисловому будівництві не означає, що віконні конструкції з деревини втрачають популярність. Деревина, поєднуючи природну красу, екологічну чистоту та функціональність, без сумніву, перевершує будь-який синтетичний матеріал. Дерев’яні вікна за умови правильної обробки та догляду можуть слугувати досить довго.

Віконні конструкції постійно перебувають під дією атмосферних впливів – дощу, снігу, сонця, різких перепадів температур, які завдають шкоди їхньому зовнішньому покриттю, тому віконні дерев’яні рами потребують надійного захисту. Відтак дуже важливо зрозуміти, що не можна зволікати з фарбуванням вікон допоки відшарування, тріщини та інші дефекти не завдали шкоди покриттю.

І тут головне не помилитися і зробити правильний вибір виробу для захисно-декоративного покриття. Ми рекомендуємо ОЛІЙНО-ФТАЛЕВУ ЕМАЛЬ ŚNIEŻKA SUPERMAL®. Її застосовують для використання у житлових помешканнях, медичних та шкільних навчальних закладах, а також у приміщеннях для зберігання продуктів харчування.

Основні правила фарбування стелі

ОЛІЙНО-ФТАЛЕВА ЕМАЛЬ ŚNIEŻKA SUPERMAL® завдяки високоякісним складникам стійка не лише до атмосферних факторів, але й до дезінфікуючих засобів та механічних пошкоджень. Висока покривна здатність матеріалу сприяють утворенню рівномірного та гладкого покриття на віконних рамах. Багатобарвна палітра кольорів дає змогу вибрати такий відтінок, який буде до вподоби господарям та вдало доповнить фасад будівлі цікавими віконними акцентами.

Перед процесом нанесення фарби варто насамперед подбати про основу, тому пофарбовану раніше раму із «здоровим» покриттям ретельно очищають від забруднень та протирають наждачним папером. Пошкоджені старі покриття олійних фарб видаляють, нерівності за потреби зашпакльовують.

Стару фарбу з віконних рам видаляють кількома методами: механічним (за допомогою скребка, шпателя чи електроінструментів та спеціальних насадок); хімічним (з використанням змивок) та термічним (будівельним феном). Робота ця дуже копітка і потребує терпіння й акуратності, але результат цього вартий.

Основні правила фарбування стелі

Відтак нові ще не фарбовані поверхні спочатку покривають Ґрунтовкою для деревини Śnieżka UREKOR D, а дерев’яні рами, які зазнають сильного впливу атмосферних факторів, перед нанесенням ґрунтувального шару додатково захищають безбарвним ІМПРЕГНАТОМ ДЛЯ ДЕРЕВИНИ ТМ VIDARON.

ОЛІЙНО-ФТАЛЕВА ЕМАЛЬ ŚNIEŻKA SUPERMAL® ретельно перемішують до потрібної в’язкості та наносять за певних умов навколишнього середовища: температури +10°C та відносної вологості повітря – менше ніж 80%, використовуючи плаский пензлик з м’якою щетиною, губчастий (поролоновий) валик або метод розпилення. Наступний шар за потреби наносять приблизно через 24 години.

Щоб дерев’яні вікна мали надійний захист та слугували багато років, слід при застосуванні фарби дотримуватися рекомендацій виробника щодо правильної техніки нанесення і застосування.

ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, представник ТМ «Sniezka» на території України. Засноване у 1999 році у Яворівському районі на Львівщині, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Підприємство є одним із найсумлінніших платників податків та працедавцем для понад 200 працівників.  Група Śnieżka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під наступними брендами: Śnieżka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1ам
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 1389 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: